Lidia Przymuszała, Dorota Świtała-Trybek, Leksykon dziedzictwa kulinarnego Śląska
O czasopiśmie
Redakcja
Recenzenci
Historia czasopisma
Najważniejsze artykuły
Najpierw w sieci
Najnowszy zeszyt
Archiwum
Dla autorów
Zasady redakcyjne
Przesyłanie tekstów
Zasady prywatności
Kwestie prawne i etyczne
Dla recenzentów
Dla czytelników
Dofinansowanie
Kontakt
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język, obecnie wybrany to:
Polski
English
Zarejestruj
Zaloguj
Zmień język, obecnie wybrany to:
Polski
English
Rocznik CII, z. 1 (2022)
,
RECENZJE
Rocznik CII, z. 1
Lidia Przymuszała, Dorota Świtała-Trybek, Leksykon dziedzictwa kulinarnego Śląska
RECENZJE
https://doi.org/10.31286/JP.01010
Opublikowane 2022-05-09
Reanata Przybylska
+
−
Reanata Przybylska
Uniwersytet Jagielloński
https://orcid.org/0000-0001-7787-6383
PDF
Jak cytować
Przybylska, R. (2022). Lidia Przymuszała, Dorota Świtała-Trybek, Leksykon dziedzictwa kulinarnego Śląska.
Język Polski
, (1), 129–133. https://doi.org/10.31286/JP.01010
Formaty cytowań
ACM
ACS
APA
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Pobierz cytowania
Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
BibTeX
Abstrakt
https://doi.org/10.31286/JP.01010
PDF
×
Nazwa użytkownika (np. jankowalski)
*
Wymagane
Hasło (dozwolone małe litery i cyfry)
*
Wymagane
Zapomniałeś(aś) hasła?
Zapamiętaj nazwę użytkownika i hasło
Zaloguj się
Brak konta?
Zarejestruj się
Skip to content
Open toolbar
Narzędzia ułatwień dostępu
Powiększ tekst
Zmniejsz tekst
Skala szarości
Wysoki kontrast
Kontrast negatywny
Jasne tło
Reset